Hier ook even kijken...

FTJP staat voor Fon Tunnissen Journalistieke Producties. In 1992 startte ik als freelancer, na een journalistieke loopbaan van meer dan twintig jaar bij verschillende kranten en tijdschriften. Gedurende de laatste jaren van die carrière bouwde ik een specialisatie op in de verzekeringswereld. In de verzekeringsjournalistiek had ik ook weer een deelgebied waarnaar mijn belangstelling uitging: de IT.

FTJP bedrijft journalistiek van de oude stempel. Dat wil zegen dat feiten heilig zijn. Objectiviteit is het sleutelwoord. Dat betekent ook een kritische houding daar waar nodig. Organisaties die iets te verbergen hebben zijn daar bang voor, noemen de pers de vierde macht en gaan liever in zee met een wakkere krant, waarvoor de enige feiten die tellen de euro's zijn die bijgeschreven worden.

Daarnaast vinden wij het gebruik van goed Nederlands

vulpen Tunnissen

 

Objectiviteit wil niet zeggen dat de auteur geen mening heeft. Die mening dient hij echter voor zich te houden. Tenzij...het betreffende artikel duidelijk gepositioneerd wordt als een mening.

Feiten en meningen lopen wel eens door elkaar heen. Feiten en onzin doen dat niet want onzin is nooit een feit en een feit is omgekeerd nooit onzin. Anders ligt dat met meningen en onzin. Je kan onzin uitkramen als je je mening geeft.

Is dat eigenlijk wel zo? Waarom zou iemands mening onzin zijn? Omdat je het er niet mee eens bent? Dan vindt de ander jouw mening zeer waarschijnlijk ook onzin.

Deze site is door het World Wide Web Consortium gevalideerd. Als de pagina's desondanks niet goed worden weergegeven, bekijk je hem waarschijnlijk in IE (Intenet Explorer). Geen nood, daarvoor is een eenvoudige oplossing: Gooi die aan de kant en download een échte, door Eurocommissaris @NeelieKroesEU  goedgekeurde browser!

W3 validatie Tunnissen

 

Twitter

X

Copyright!

Mooie foto hé? Is gewoon te koop hoor!