Hier ook even kijken...

In het begin van mijn zzp-bestaan had ik vanzelfsprekend veel opdrachtgevers in de financiële wereld en daaraan gerelateerde it-organisaties. In de loop der jaren is dat netwerk natuurlijk breder geworden.

Eén van mijn kwaliteiten is kort en helder schrijven en me verplaatsen in de lezer. Gezwollen en snorkende taal is niet mijn cup of tea. Daarnaast vind ik stilstand achteruitgang. Reden waarom ik me blijf verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en trends. Schrijven voor een krant of tijdschrift is iets heel anders dan webcontent of promotiemateriaal leveren. Dat zijn geen bedreigingen; dat zijn uitdagingen! 
In de rol van communicatieadviseur ken ik ook het wereldje aan ‘de andere kant’ – de redacties – en mede daardoor gaat het onderhouden van (pers)contacten me gemakkelijk af. Positieve publiciteit bereiken (‘genereren’ is een woord wat ik echt niet uit mijn pen krijg!) is vanzelfsprekend, maar (dreigende) negatieve publiciteit afbuigen of ombuigen, dáár gaat het ook om!
Niet onbelangrijk is ook het bouwen en onderhouden van netwerken. Dat zie ik als een uitdaging!

Tot slot heb ik de opmaak en lay-out van publicaties altijd erg belangrijk gevonden. Misschien ook wel omdat ik het leuk vind mijn eigen werk goed te presenteren. Tel daarbij dat ik een niet onverdienstelijk fotograaf ben en het plaatje is rond. FTJP is volledig toegerust een complete publicatie te leveren

Twitter

X

Copyright!

Mooie foto hé? Is gewoon te koop hoor!